Betaalmogelijkheden

Bij Broedmij.nl kunt u op de volgende manieren uw bestelling betalen.


iDEAL

De meest veiligste en snelste betaalmethode. Wanneer u voor deze betaalmethode kiest, dan betaalt u uw bestelling online via uw eigen bank. Na de bestelling wordt u omgeleid naar een pagina van uw bank. Alle benodigde gegevens zijn alvast voor u ingevuld. Het bedrag wordt direct van uw rekening geschreven en Broedmij ontvangt van uw bank bericht dat de bestelling is betaald.

Om te kunnen betalen door middel van iDEAL moet u gebruik kunnen maken van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers.

Overboeking

Wanneer u kiest voor een overboeking, vragen wij u om het gevraagde bedrag zelf over te maken op onze bankrekening. Wanneer wij uw betaling hebben ontvangen, maken wij uw bestelling klaar voor verzending. Handmatige overboeking is een goed alternatief wanneer u niet beschikt over internetbankieren.

Als uw betaling voor 11:00 ’s ochtends bij ons binnen is, zal uw pakket dezelfde dag nog verzonden worden.

De gegevens voor overboeking zijn;

Ter name van: Broedmij B.V. Pasteurweg 3 Coevorden NL
Rekeningnummer: 34 96 32 235 Rabobank te Borger

Vanuit België en andere EU landen:
IBAN: NL46RABO0349632235
BIC: RABONL2U

Vermeld bij uw overboeking uw telefoonnummer of bestelde artikelen.

PayPal

Indien u beschikt over een Paypall account kunt u ook snel en veilig betalen door middel van deze bekende betalingsprovider. Na uw bestelling wordt u omgeleid naar een pagina van Paypall. Vult u de benodigde gegevens in en de betaling wordt vervolgend geregeld.

Contant bij afhalen

Wanneer u er voor kiest om uw bestelling bij ons af te halen, heeft u ook de mogelijkheid om op dat moment contant af te rekenen. Let u er wel op dat u NIET met PIN kan betalen. Wij vragen u, voor uw en ons gemak, om van te voren te bellen voor een afspraak. Wij kunnen dan tijdig zorgen dat uw bestelling klaarstaat. Wij zijn voor onze particuliere klanten op zaterdag ochtend tussen 9:00 en 12:00 geopend. Om teleurstelling te voorkomen, door afwezigheid, raden wij u aan altijd eerst te bellen als u op zaterdag wilt komen.

Broedmij.nl | 0524 - 582414 | Coevorden | Nederland